Brandbeveiliging

 
Een brand is nooit 100% te voorkomen. U heeft dit helaas niet zelf in de hand. Zeker niet wanneer u bedenkt dat de meeste branden worden veroorzaakt door kortsluiting of brandstichting. Toch zien de meeste mensen de noodzaak van branddetectie niet in. Maar wanneer er een brand uitbreekt is de schade enorm. U moet er toch niet aan denken dat al uw persoonlijke bezittingen of bedrijfsinformatie in rook zijn opgegaan? Laat staan dat er ook nog iemand gewond kan raken. Toch kunt u grote schade voorkomen. Wij bieden u een installatie, waarbij u bij beginnende brand wordt geïnformeerd.  
 
Er zijn verschillende wettelijke bepalingen waaraan bedrijven dienen te voldoen. Een voorbeeld daarvan is dat de eigenaar, cq huurder, van een pand volgens de wet verantwoordelijk is voor de veiligheid van mensen in het gebouw en tevens aansprakelijk  is voor eventuele schade veroorzaakt door tekortkomingen/gebreken in de wettelijk vereiste veiligheidsvoorzieningen. Het is voor een eigenaar, cq huurder, dus van groot belang dat wettelijk vereiste installaties (aantoonbaar) voldoen aan de regelgeving.
 
Wij zijn BORG gecertificeerd en al onze monteurs zijn geschoold zodat we u een installatie kunnen bieden die voldoet aan de nieuwste wettelijke eisen.  
 
Naast het installeren van branddetectiesystemen en brandmeld-/
ontruimingsinstallaties, voeren wij ook het onderhoud uit aan deze installaties. Wij kunnen installaties certificeren en kunnen ook de maandelijkse OP (Opgeleid Persoon) taken voor u uitvoeren. 
 
Ook hebben wij een 24-uurs storingsdienst zodat uw systeem zo snel mogelijk in de lucht is na een eventuele storing. Hierdoor bieden wij een compleet systeem met een brede service. Kortom: Alles om u uit de brand te helpen
 

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.