Dienstverlening

Onderhoud zorgt voor een optimale staat om de werking te waarborgen. De dienstverlening van R&S Beveiliging en Telecom houdt niet op na de installatie. Wij voorzien u van advies, onderhoud en service. Door het afsluiten van een onderhoudscontract blijft uw installatie in goede conditie en voldoet u als beheerder aan uw wettelijke verplichtingen.

Wij hebben onder andere een 24-uurs storingsdienst, een onderhoudsteam en OP-medewerkers. Hierbij kunnen wij u geheel ontzorgen en hebt u een veilig en vertrouwd gevoel bij uw installatie. 
 

24-uurs storingsdienst

Onze service- en onderhoudsafdeling is 24 uur per dag voor haar klanten bereikbaar en staat borg voor de continuïteit van de door ons geleverde systemen. Ook kunnen wij zorg dragen voor het onderhoud aan systemen die door derden zijn geleverd.  


Onderhoudswerkzaamheden

Om uw installatie zo betrouwbaar mogelijk te houden raden wij het u aan om jaarlijks onderhoud aan uw systeem te laten verrichten. Bij een gecertificeerde installatie is dit verplicht.

Onze ervaren en goed opgeleide monteurs zijn bekend met de moderne producten die wij installeren.

Bij het uitvoeren van het preventieve onderhoud worden o.a. alle componenten getest op juiste werking. De handelingen worden vermeld in een Rapport van Onderhoud. Zonodig worden in overleg componenten vervangen om een juiste werking te kunnen blijven garanderen.

 

OP-Medewerker

Uw brandmeldinstallatie dient maandlijks te worden getest en onderhouden door de beheerder van de installatie, ook wel de Opgeleid Persoon, oftewel de OP-medewerker  genoemd. Onze monteurs zijn geschoold en hebben de kennis om deze taken van u over te nemen. Wij kunnen het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken door u hierin te ontzorgen.

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.