Disclaimer

R&S Beveiliging en Telecom B.V. besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie onvolkomenheden bevat. 
 
R&S Beveiliging en Telecom B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de informatie op deze website of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die op onze website worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.
 
R&S Beveiliging en Telecom B.V. garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van de website of de via elektronische weg aangeboden diensten. De informatie die op onze website wordt verstrekt, kan op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden gewijzigd.
 
Het websitebeheer wordt in eigen beheer uitgevoerd door R&S Beveiliging en Telecom B.V.. De pagina's worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt en beheerd. Mocht u onjuistheden tegenkomen, vragen of opmerkingen hebben, laat het ons weten.
 
                                                                       
 
                                                                      

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.