Inbraak beveiliging

U bent niet altijd aanwezig in uw pand. En wanneer u uw pand verlaat wordt deze een mooi doelwit voor inbrekers. Uw waardevolle spullen worden gestolen en alles is overhoop gehaald. We hopen allemaal dat ons dit niet overkomt. Toch is er een kans dat het u wel overkomt. De schade kan enorm oplopen, en emotioneel heeft dit altijd een impact.
 
U kunt het onaantrekkelijker maken voor inbrekers door kostbare spullen niet in het zicht te leggen en u kunt uw hang en sluitwerk aanpassen naar inbraakwerend hang- en sluitwerk. Ondanks dat vele panden hier al van zijn voorzien wordt er toch nog altijd ingebroken.
 
Wij bieden u een inbraaksignaleringsinstallatie aangepast naar uw situatie. Wilt u 's avonds nog wel in uw huis rondlopen maar er mag niemand van buiten naar binnen komen? Hiervoor kunnen wij schilbewaking toepassen. Wilt u zicht op uw terrein dan kunnen er camera' s worden geïnstalleerd.

R&S Beveiliging en Telecom ontwerpt en installeert compacte maar ook complexe inbraaksignaleringssystemen. Ook de nazorg heeft onze aandacht. Deze nazorg is van groot belang om uw systeem operationeel te houden. Hiervoor bieden we u een onderhoudsovereenkomst op maat. Onze servicedienst is 24/7 bereikbaar.

Bij het opmaken van een offerte voor uw inbraakbeveiliging maken we een compleet beveiligingsplan. Hierin worden ook adviezen gegeven voor de bouwkundige en organisatorische maatregelen waardoor uw veiligheid is gewaarborgd.
R&S Beveiliging & Telecom is een deskundige organisatie, een bedrijf met korte lijnen.Hierdoor kunnen we tegen een scherpe prijs uw inbraakbeveiliging leveren. Optioneel kan uw beveiligingssysteem uitgebreid worden met rookmelders, buitendetectie en/of videoverificatie.

R&S Beveiliging & Telecom is een erkend BORG E-Beveiligingsbedrijf. Wij helpen u graag met de keuze en installatie van de best passende inbraakbeveiliging voor uw bedrijf.

 
 
 
 
 
 
 
                                      

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.