Over R&S Beveiliging en Telecom

R&S Beveiliging en Telecom B.V. is specialist in het ontwerpen en installeren van inbraakbeveiligingssystemen, brandmeldsystemen, toegangscontrolesystemen, camerasystemen en telecomunicatie. Dankzij onze kennis en ervaring zijn wij een gedegen partner voor particulieren, ondernemers en overheidsinstellingen. 
 
Door nauw contact met u als opdrachtgever, zowel zakelijk als particulier maken wij samen met u het ontwerp van uw installatie, die aan al uw wensen voldoet, en vervolgens realiseren wij een installatie die volgens de nieuwste richtlijnen is geïnstalleerd. Wij zijn BORG gecertificeerd en kunnen daardoor bijna elke gewenste installatie voor u waar maken. Ook kunnen wij installaties certificeren wanneer dit nodig is voor uw verzekering. Daarnaast bieden wij u een 24-uurs storingdienst en kunnen het onderhoud aan uw installatie verrichten.
Alles om uw veiligheid te waarborgen.
 
Sinds 2008 zijn wij onderdeel van de R&S Groep uit Genemuiden, voorheen waren wij een onderdeel van R&S Techniek B.V.  Als groep kunnen wij u een installatieniveau aanbieden die slechts weinigen kunnen evenaren. Naast onze eigen specialiteiten kunnen wij u als groep alle facetten uit de installatie techniek bieden.
 
 Uw veiligheid staat bij ons voorop!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                             

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.