Toegangsbeveiliging

 
Er zijn ruimtes in uw gebouw waar u niet wilt dat er onbeperkte toegang mogelijk is. Neem nou een serverruimte. Er zijn maar weinig mensen die daar iets te zoeken hebben. Als u deze toegang niet beveiligt bestaat de kans dat iemand in uw serverruimte komt die daar helemaal niet thuis hoort en door onkunde uw hele server plat gooit. Of nog erger, er komt iemand van buitenaf en "steelt" uw bedrijfsgegevens. 
 
Wij bieden u een geheel naar uw eigen wensen ingericht toegangscontrolesysteem. Van het simpelweg beveiligen van één ruimte tot het beperken van toegang in bepaalde ruimtes in uw pand of toegang tot het terrein. Het is allemaal mogelijk.  Wilt u weten wie er wanneer in een bepaalde ruimte is geweest, of wilt u juist uw parkeerterrein alleen voor uw eigen personeel houden.
 
Wij hanteren verschillende systemen, zo kunt u met een tag toegang krijgen, via een codebedienpaneel, maar het is ook mogelijk om via vingerafdrukken etc. uw ruimtes te laten beveiligen. U bepaald zelf wie er waar toegang krijgt. En u kunt zelf de gebruikers beheren. 
 

CONTACTFORMULIER

Vul uw gegevens in en wij bellen u terug! U kunt ook direct uw vraag stellen.